El Nil Company - Kokosov ugalj
El Nil Company - Kokosov ugalj

Kako odabrati

El Nil Company - Tom Coco Gold

je ugalj na bazi kokosove kore. Proizveden u Indoneziji, TOM Coco Gold je visokokvalitetni ugalj.

Ugalj TOM Coco Gold ima kubični oblik sa dužinom stranice od 25 mm. Ovaj prirodni ugalj razlikuje se od drugih svojom čistoćom. Sadrži veću koncentraciju ugljenika, nižu vlažnost, i stvara manju količinu pepela prilikom sagorevanja. Osećaj za korisnike nargile je trenutan.

TOM Coco Gold ugalj je topliji, traje duže i sagoreva ravnomernije od ostalih prirodnih proizvoda u istoj kategoriji.

Zvanični distributer uglja TOM Coco, El Nil Company, podržava i prati nemačkog proizvođača u borbi protiv imitacija ovog uglja.

TOM Coco Gold je prirodan i snažan ugalj koji dugo sagoreva. Naša preporuka korisnicima je da isti koriste sa odvojenim mrežama, Kamin setovima posudama i Kaloud Lotusom. Velika toplota uglja je veoma povezana sa ovim dodacima.

El Nil Company - Tom Coco Silver

je kokosov ugalj odličnog kvaliteta. Po svom sastavu sličan TOM Coco Gold, ali je među povoljnijim ugljem ovog brenda.

Visok nivo ugljenika čini ga snažnim ugljem koji nudi visoku temperaturu grejanja. Posebnost uglja TOM Coco Silver leži u njegovom rezu, posebno koncipiranom da odgovara sistemima za upravljanje grejanjem Kaloud Lotus.

Svaki TOM Coco Silver je isečen u 4 trougla kako bi u potpunosti ispunio Vaš sistem za upravljanje grejanjem. Ono što izdvaja ugalj TOM Coco Silver je pakovanje od blizu 30% više u odnosu na konkurenciju. TOM Coco Silver kompatibilan je sa sistemima za sagorevanje Kaloud Lotus, AMI Hot Cut, Brohood FireFlover, Mig Razor ili Oduman Ignis!

Kontaktirajte naš tim da biste dobili više informacija o ovom proizvodu.

El Nil Company - Tom Coco Blue

ugalj je „ravna“ verzija TOM Cococha uglja.

TOM Coco Blue je cenjen zbog dugotrajnog sagorevanja. Kao i sav ugalj brenda TOM Coco, to je 100% prirodni ugalj, napravljen od kokosove kore, i ne sadrži hemijske dodatke.

TOM Coco Blue je napravljen u Indoneziji, pakovan je u vreće od 3 kg i 1 kg, ima veličinu pravougaonika 25 mm / 25 mm / 15 mm.

Specifičnost ovog uglja je oblik polukocke. Ugalj TOM Coco Blue ima dugotrajno sagorevanje. Neutralni ukus uglja neće uticati na ukus vašeg duvana za šiše.

Ovaj ugalj je namenjen stručnjacima za nargile, koji žele precizno da prilagode toplotu koja se isporučuje duvanu šiša.

El Nil Company - Tom Coco Hexa

je ugalj na bazi kokosove kore. TOM Coco Hexa je visokokvalitetni ugalj, proizveden u Indoneziji.

Odlikuje ga unikatni šestougaoni oblik. Kao i sav ugalj brenda TOM Coco, to je 100% prirodni ugalj, i ne sadrži hemijske dodatke.

TOM Coco Hexa se proizvodi od kokosove kore, pakovan je u kutije od 1 kg, briketi su veličine 20 x 48 mm.

Ugalj TOM Coco Hexa ima dugotrajno sagorevanje. Neutralni ukus uglja neće uticati na ukus vašeg duvana za nargile.

El Nil Company - Tom Coco Mini

je veoma kvalitetan ugalj na bazi kokosove kore. Po sastavu jednak TOM Coco Gold, ali je sadržaj manjeg pakovanja.

TOM Coco Mini Gold, napravljen od ljuske kokosovog oraha, u pakovanju sadrži do 9 kocki 25 x 25mm.

Ovaj prirodni ugalj razlikuje se od drugih svojom čistoćom. Sadrži veću koncentraciju ugljenika, nižu vlažnost, i stvara manju količinu pepela prilikom sagorevanja. Osećaj za korisnike nargile je trenutan.

TOM Cococha Mini Gold ugalj je topliji, traje duže i sagoreva ravnomernije od ostalih prirodnih proizvoda u istoj kategoriji.